Un punct obținut cu mult noroc!

2

FC Argeș nu se regăsește în acest start de sezon de liga a doua. Piteștenii au obținut doar un punct din deplasarea de duminică, cu CS Arsenal Tunari, nou-promovată în eșalonul secund. Remiza de la Tunari, a treia consecutivă din acest început de campionat, pune în pericol obiectivul intermediar, intrarea în play-off.
Partida a fost la discreția argeșenilor, însă elevii lui Pelici au ratat din toate pozițiile. În prima repriză, piteștenii au avut două șanse uriașe de a deschide scorul, însă Angelov și Rădescu nu l-au putut învinge pe Isvoranu din poziții ideale. Nici Grigore Turda nu a avut mai mult noroc, lovitura sa de cap din interiorul careului oprindu-se în bara laterală. Singura ocazie notabilă a ilfovenilor în prima repriză i-a aparținut lui Dragoș Gheorghe, șutul fotbalistului gazdelor fiind scos de la rădăcina barei de portarul Straton. Cu 20 de minute înainte de final, Argeșul și-a mai trecut în cont încă o mare ocazie de gol, șutul lui Pîrvu oprindu-se în bara laterală. Contrar cursului jocului, Tunariul a deschis scorul în urma unei greșeli a defensivei argeșene, nou-intratul Stoian învingându-l pe Straton cu un șut în forță. Argeșul a restabilit egalitatea prin Angelov, în penultimul minut din cele opt suplimentare, salvând in extremis un punct din duelul cu această nou-promovată. După trei etape, FC Argeș ocupă locul 10, cu 3 puncte, cu 6 mai puțin decât liderul, CSC 1599 Șelimbăr. Piteștenii se pregătesc acum de duelul cu Chindia Târgoviște, contracandidată la promovare, partidă programată sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul Orășenesc din Mioveni.

Liga 2, Sezonul 2023-2024, Etapa 3
CS Tunari – FC Argeș 1-1(0-0) Au marcat: Stoian(min.86) / Angelov(min.90+7)
CS Tunari: Isvoranu – Barfă, Stoian, Fustar (min.43 Sin), A. Gheorghe, Plumbuitu (min.60 Chirițoiu), Mihăescu (cpt.), Bustea, Dr. Gheorghe(min.84 Stoian), P. Mitrică(min.84 Despa), Lambru (min.60 Bg. Barbu)
Rezerve neutilizate: Moroz – L. Florică, L. Mitrică, M. Geantăs
Antrenor: Florin Stîngă
FC Argeș: Straton – Rădescu, Turda (cpt.), M. Tudose, Rizzi – Răuță (min.72 Buhăcianu), Balgiu – Zătreanu (min.61 Tofan), Bertrand(min.61 Pîrvu), Angelov – Rusu
Rezerve neutilizate: Micle – Balaur, Grigore-Huideș, Panait, Bujor, Mitoi
Antrenor: Alexandru Pelici
Cartonașe galbene: P. Mitrică, Stoian, / Angelov, Bertrand, Balaur, Răuță, Rădescu
Stadion: Tunari (Tunari – Ilfov)
Arbitru: Claudiu Marcu (Constanţa). Arbitri asistenți: Cristian Daniel Ilinca (Craiova) și Claudiu Şchiopeţ (Braşov). Arbitru de rezervă: Valentin Porumbel (Olteniţa).
Observator de arbitri: Ioan Duma (Sibiu)
Delegat de joc: Marian Lumînare (Bucureşti)
Cum s-au marcat golurile:
min.86: 1-0! Nou intratul Stoian pătrunde în careu și îl execută pe Straton cu un șut în vinclu!
min.90+7: 1-1! Yanis Pîrvu execută o lovitură de colț, iar Angelov trimite cu capul în plasă! M.D.

2 COMENTARII

  1. Dar s-a regăsit vreodată,de cand e GENTEA șef?Acum primarul lumii,sta si o freacă,desi,daca imi aduc aminte,ce bine dădea in poze ,in fata primăriei cu Lupeta s alte petarde aduse decVladoiu,Prepelita,Croitoru și acum,aceasta panarama pe nume Pelici.Hai,ca te asteptam la anu,la cerșit voturi tovarăși GENTEA.. sa vezi ce muie ti-om da,la ezultatul slegrilor,adica AFARA DI PRIMAŔIEEEEE.CIUMA ROSIE!!!!!????????

  2. Chiar ca nu inteleg comportamentul lui GENTEA după retrogradare nu mai spun acum dupa trei rateuri ori este rea vointa ori nepriceperea ori prostie.Cum domnule să nu-i demiti pe STANCIU ALEXE TUNARU ? De ce ? Ce vreți să fim în Liga 3??

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.