Bărbat omorât de ziua lui!

0
0
  • Crimă la Schitu Golești

Crimă în satul Valea Pechii, din comuna Schitu Golești. Un bărbat a fost găsit în locuința lui, înjunghiat de mai multe ori. Potrivit anchetei, Maian G., a fost ucis de ziua lui, marți 15 august, când a fost sărbătoarea Adomirea Maicii Domnului. Trupul neînsuflețit a fost descoperit la câteva zile. Până în prezent autorul nu a fost prins. Există o personă bănuită de omor, prietenul de pahar al victimei.
Marian G., locuia singur după ce soția și-a luat cei doi copii și l-a părăsit, spun localnicii, pentru un cioban. După despărțire, bărbatul a căzut în patima băuturii. Avea deseori episoade în care, beat sau treaz, plângea de dorul copiilor și al nevestei. De ziua lui, Marian G. a fost văzut în timp ce se îndrepta spre casă împreună cu un alt bărbat. Au băut împreună. Prietenul de pahar este ultima persoană care l-a văzut în viață pe Marian. ”Victima avea 44 de ani. Se pare că pe fondul consumului de alcool s-a petrecut evenimentul. Cadavrul prezenta leziuni specifice înjunghierii. Avem o personă bănuită dar se mai fac cercetări pentru a se stabili dacă are legătură cu crima. Este persoana cu care a fost văzut ultima dată. Victima a fost văzută în viață pe 15 august, de ziua Adormirii Maicii Domnului, împreună cu o tovarăș cu care a băut”, ne-a declarat Laurențiu Palaghiea, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.

Cadavrul a fost găsit după câteva zile

Marian G. era angajat la o firmă care produce containere și structuri metalice din Schitu Golești. Colegii s-au îngrijorat când au văzut că lipește de la serviciu și l-au tot sunat. Crima a avut loc marți pe 15 august iar cadavrul a fost găsit după câteva zile. O vecină a făcut descoperirea după ce s-a dus acasă la bărbat, pentru că nu-l mai văzuse de ceva timp. Vecini spun că trupul începuse să se descompună din cauza căldurii. Victima avea cel puțin 4 răni, în abdomen și la gât. Având în vedere episoadele de anxietate în care plângea de supărare, anchetatorii s-au gândit că ar putea fi vorba de sinucidere, numai că omul avea prea multe răni pe care nu și le-ar fi putut face singur. Și ipoteza unui accident a fost eliminată, deși vecinii au povestit că atunci când era beat pe Marian G. nu-l mai țineau picioarele și cădea, tot din cauza numărului mare de lovituri. Autopsia a stabilit că bărbatul a fost ucis și a fost întocmit dosar de omor, instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.  M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.