Va avea loc concursul pentru suplinitori

0

Profesorii argeșeni care vor să fie suplinitori în anul școlar 2023-2024 trebuie să își depună dosarele în zilele de 24 și 25 august, conform S.M.
Perioada este valabilă atât pentru suplinitorii calificați, cât și pentru cei necalificați. Lista profesorilor titulari repartizați prin transfer a fost publicată de Ministerul Educației luni, 21 august, iar acum se continuă ședințele pentru posturile de suplinire pentru cei cu note sub 7 la Titularizare din ultimii 3 ani, precum și pentru candidații cu note peste 7 din ultimii 6 ani. Condiţiile de înscriere şi de participare la concursul organizat de inspectoratul şcolar la nivel judeţean pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor rămase vacante/rezervate sunt aceleaşi ca şi cele pentru concursul naţional. Proba scrisă se desfășoară în aceleași condiții ca și proba scrisă din cadrul concursului național. Durata de redactare a lucrării scrise este de 4 ore. Nota obținută la proba scrisă are o pondere de 75% în media de repartizare.
Calendarul concursului de angajare de profesori suplinitori calificați 2023:
■ depunerea şi înregistrarea dosarelor, validarea și revalidarea fișelor de înscriere; Perioada: 24-25 august 2023
■ organizarea și desfășurarea probelor practice/orale în profilul postului; Termen: 28 august 2023
■ desfăşurarea probei scrise şi comunicarea rezultatelor; Termen: 29 august 2023
■ depunerea contestaţiilor, analizarea, rezolvarea acestora şi comunicarea rezultatelor finale. Perioada: 29-30 august 2023”, se arată la punctul 18) din anexa 19 (calendarele concursurilor de angajare) din ordinul care aprobă metodologia.
■ Repartizarea posturilor se face în ședință organizată la inspectoratul școlar (ISJ / ISMB) pe 31 august – 1 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.