I-a bătut în ușă noaptea și a amenințat-o cu moartea!

0

Un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din Pitești a fost reținut de oamenii legii după ce a încălcat ordinul de protecție emis de instanță. Acesta s-a dus noaptea, în jurul orei 4.00, la apartamentul fostei partenere, a bătut cu picioarele în ușă, cerându-i să deschidă, a înjurta, a făcut scandal și a amenințat-o cu moartea. 
”În ziua de 22 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție, și au reținut un bărbat de 24 de ani, din Pitești. Din cercetări, s-a stabilit că, în noaptea de 21 spre 22 august a.c., în jurul orei 04:00, bărbatul s-ar fi deplasat la domiciliul fostei concubine, fără a pătrunde în interior, încălcând, astfel, ordinul de protecție, emis de instanța competentă, pe numele său”, a transmis ieri Mădălina Epure, purtător de cuvânt al IPJ Argeș.

Este judecat în mai multe dosare

Florin Elvis C. a fost reținut marți și în aceeași zi a fost dus la Judecătoria Pitești cu propunerea arestării preventive. Instanța a admis cererea și tânărul a primit mandat pentru 30 de zile. Imediat după ce a aflat decizia, Florin Elvis C. a depus contestație. Tânărul are un comportament extrem de violent și din acest motiv în iunie 2023, Judecătoria Pitești a dispus ”obligarea provizorie la tratament medical a inculpatului, C.F.E. până la însănătoșire sau la obținerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol”. Tot în aceeași lună a fost emis un ordin de protecție potrivit căruia, timp de 6 luni era ”obligat la păstrarea unei distante minime de 50 de metri fata de reclamantă şi faţă de locuinţa acesteia din (…) interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod, cu reclamanta”, cel pe care l-a încălcat în noaptea de 21 spre 22 august. De asemenea, a fost trimis în judecată sub acuzația de loviri și alte violențe după ce a bătut-o rău pe fosta lui concubină. Florin Elvis C. mai are pe roul Judecătoriei Pitești două procese. Într-unul este judecat pentru furt, în celălalt pentru distrugere. M.Sandu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.