Penne cu pui alfredo

0
0

Timpi de preparare:
• Timp de preparare: 5 min
• Timp de gătire: 25 min
• Gata în: 30 min
Ingrediente:
• 600 gr. piept de pui dezosat
• 2 căței de usturoi tocați mărunt
• 300-350 gr. smântână de gătit
• 3 linguri ulei de măsline
• 500 ml supă de pui/legume
• 250-300 g penne
• 250 gr. parmezan ras
• sare și piper după gust
• Pătrunjel proaspăt ras
Mod de preparare:
Penne cu pui Alfredo – alegere ideală pentru o cină rapidă, sățioasă și delicioasă, pentru întreaga familie. În numai 30 de minute și doar cu 5 minute „furate” de timpul de preparare vă puteți așeza la masă. Cel mai bun lucru la această rețetă? Aveți nevoie de un singur vas pentru a o prepara! Nu mai umpleți chiuveta de un milion de vase, ca de obicei, pentru un singur fel de mâncare. Să trecem la treabă! Pregătiți un vas înalt, care să nu lipească, în care să încapă întreg preparatul. Tăiați puiul de pui în cubulețe. Asezonați-l cu jumătate de linguriță de sare și piper, după gust. Prăjiți cubulețele de pui în ulei de măsline, la foc mediu. Nu trebuie să-l gătiți până la capăt. Va avea timp să se facă odată cu restul ingredientelor adăugate pe rând, după cum urmează. Când puiul prinde culoare, adăugați usturoiul mărunțit și sotați-l 1 minut. Adăugați supa de pui/legume, smântâna și pastele nefăcute deasupra. Amestecați. Aduceți la fierbere. Acoperiți oala și lăsați să fiarbă înăbușit, la foc mediu spre mic. Asta pentru 15-20 de minute sau până când observați că s-au fiert pastele. Luați de pe foc. Adăugați parmezanul ras, amestecați. Asezonați cu sare și piper, dacă mai este nevoie.
Presărați pătrunjel proaspăt pe fiecare porție în parte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.