Înfrângere cu o contracandidată la promovare!

0

FC Argeș se îndepărtează tot mai mult de play-off-ul ligii secunde. Sâmbăta, în ziua în care Nicolae Dobrin ar fi împlinit 76 de ani, piteștenii au pierdut cu 0-2, confruntarea de la Mioveni, cu Chindia Târgoviște, contracandidată la promovarea în Liga I.
Înfrângerea alb-violeților s-a conturat în urma a două greșeli individuale. Chindia a deschis scorul în urma unei degajări greșite a lui Cătălin Staton. Portarul piteștean a trimis în piciorul lui Andrei Șerban, iar acesta a trimis în plasă de la aproape 40 m! După primirea golului, Argeșul a alergat după egalare, însă Angelov și Rusu nu l-au putut învinge pe Răilean. În cel de-al doilea mitan, piteștenii au crescut presiunea pusă pe adversar, însă Mario Tudose și Valentin Buhăcianu nu au putut nici ei să-l învingă pe portarul oaspeților. Cu cinci minute înainte de final, Chindia a beneficiat de un penalty, acordat în urma unui henț henț în careu comis de argentinianul Facundo Rizzi. Moldoveanu a bătut slab, Straton a respins până la același Moldoveanu, care a trimis în plasă din a doua încercare! În urma acestui eșec, FC Argeș a coborât pe locul 16, cu cele 3 puncte, acumulate în 4 etape, cu 9 mai puțin decât liderul surpriză, CSC 1599 Șelimbăr.
Liga 2, Sezonul
2023-2024, Etapa 4
FC Argeș – Chindia Târgoviște 0-2(0-1)
Au marcat: Șerban(min.26), Moldoveanu(min.87)
FC Argeș: Straton – Tofan(min.46 Rădescu), Turda (cpt.), Tudose, Rizzi – Răuță(min.30 Mihalic – min.59 Buhăcianu), Balgiu – Bertrand(min.46 Haită), Pîrvu, Rusu – Angelov
Rezerve neutilizate: Bucur – Balaur, Panait, Dulcea
Antrenor: Alexandru Pelici
Chindia: Răilean – Romeo, Marc, Gîț, Anișoreac(min.46 Manolache) – Prejmerean (cpt.), Bogaciuc, Șerban(min.64 Golofca), Boțogan(min.64 Militaru), Cojocaru(min.46 Ioniță), Moldoveanu(min.89 Matiș)
Rezerve neutilizate: Popescu – Blejdea, Zamfir, Călin
Antrenor: Vasile Miriuță
Stadion: Orăşenesc (Mioveni – Argeş)
Arbitru: Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea). Arbitri asistenți: Marius Cristian Marchidanu (Brăila) și Florin Păunescu (Râmnicu Vâlcea). Arbitru de rezervă: Claudiu Andrei Filip (Craiova)
Observator de arbitri: Mircea Ciglenean (Cluj-Napoca)
Delegat de joc: Horaţiu Stănescu (Craiova)
Cum s-au marcat golurile:
min.26: 0-1! min.26: 0-1! Straton degajează greșit, balonul ajunge la Andrei Șerban, iar acesta trimite în plasă de la aproape 40 m!
min.87: 0-2! Moldoveanu execută lovitura de la 11 m, Straton respinge în față până în picioarele aceluiași Moldoveanu, care reia în plasă din a doua încercare! M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.