Conducerea FC Argeș acuză: ”Dică a întors spatele clubului”

1
FC Argeș a reacționat după scandalul dintre Viorel Tudose, principalul sponsor al clubului din Trivale, și Nicolae Dică, tehnician care a refuzat să preia postul de antrenor principal în urma demiterii lui Alexandru Pelici.
Dică a fost acuzat de Tudose că deși se înțelesese cu FC Argeș, a mers la negocierile cu Valeriu Iftime, finanțatorul Botoșaniului. Cei doi au avut un schimb dur de replici prin intermediul publicațiilor centrale de sport.
Oficialii formației piteștene au oferit detalii despre situația actuală a băncii tehnice și au subliniat faptul că ”Nick” a refuzat pentru a doua oară într-un interval de două luni să devină tehnicianul piteștenilor.
”Clubul FC Argeș își exprimă poziția cu privire la schimbul de declarații în care a fost implicat în mass-media, referitor la numirea noului antrenor principal al echipei.
Începem prin a menționa că procesul de selecție al noului antrenor este în curs de desfășurare, iar după finalizarea acestuia va fi anunțat. În prezent, funcția de antrenor interimar este ocupată de Eugen Beza, care este inclus pe lista noastră.
Un alt nume vehiculat de mass-media este cel al lui Nicolae Dică. El a fost considerat favorit pentru această poziție după plecarea lui Alexandru Pelici, așa cum s-a întâmplat și în vară.
După o discuție telefonică, dl. Cristian Gentea i-a comunicat lui Nicolae Dică faptul că FC Argeș dorește să inițieze discuții oficiale cu acesta, fiind nominalizat Viorel Tudose, principalul sponsor al echipei, pentru a purta aceste negocieri.
Cele două părți au ajuns rapid la un acord verbal, iar clubul a acceptat toate condițiile antrenorului, stabilind ca semnarea contractului să aibă loc ulterior. Cu toate acestea, Nicolae Dică a ales să meargă la Botoșani pentru negocieri cu conducerea echipei din prima ligă, afirmând ca nu poate refuza o ofertă din prima ligă. A fost pentru a doua oară în interval de două luni în care Dică a întors spatele clubului FC Argeș.
În legătură cu afirmația lui Nicolae Dică referitoare la întâlnirea dintre dl. Cristian Gentea și jucătorii noștri, dorim să precizăm că, deși primarul Piteștiului nu a dorit această întrevedere, jucătorii au insistat să discute doar cu dumnealui. În cele din urmă, discuția a avut loc la stadion, nu la sediul Primăriei, cum susține Dică, și anume în vestiarul echipei. Jucătorii echipei FC Argeș și-au exprimat dorința de a menține staff-ul tehnic la meciul cu Chindia, lucru care s-a și întâmplat.
În încheiere, ne exprimam regretul pentru decizia lui Nicolae Dica, iar poziția oficială a clubului este identică cu a dlui Viorel Tudose, principalul sponsor al echipei, de nu mai colabora cu acesta din poziția de antrenor” se precizează în comunicatul remis de FC Argeș.

1 COMENTARIU

  1. A știut el ceva.0-1, la Oradea.Gentea,sa te caut in gura de javră,pe FOAMETE,STANCIU,Tînărul,Pelicule,si pe nevestele voastre.Iar gloanțe care își spun jucători,ar fi bine sa plece cu data de mâine, da ia si pe peudoantenoŕul de kit.Sa il fut inn gura pe Tudose,escrocul.Ar trebui un pic DNA,sa viziteze pe GENTEA, la primărie,sa explice unde s-au dus banii pe această escrocherie numita campionii FC argeș.A,da,si pe Getica,95

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.