Fără permis și sub influența unei substanțe psihoactive!

0

Polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat o femeie de 28 de ani, din municipiul Brașov, județul Brașov, care conducea un autoturism pe Str. Calea Câmpulung de pe raza municipiului Pitești, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pentru o substanță cu efect psihoactiv. De asemenea, din verificările efectuate în bazele de date ale Poliției Române a rezultat că aceasta nu figurează ca posesor de permis de conducere. Ca urmare a celor constatate, femeia a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor biologice de sânge și urină, pentru confirmarea prin analize de specialitate a substanței detectate. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336, alin.2 și art. 335 alin. 1 din Codul Penal.

Zbura cu 120 km/h prin localitate!

Polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni au depistat, pe DN 7, pe raza comunei Leordeni, un tânăr de 21 de ani, din localitate, care conducea un autoturism cu viteză excesivă, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 120 km/h.Ca urmare a abaterii constatate, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Depistat la volan sub influenta unui drog!

Polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au depistrat un bărbat de 41 de ani, din comuna Slobozia Ciorăști, județul Vrancea, care conducea un autoturism pe Str. Nicolae Dobrin din Pitești, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pentru o substanță cu efect psihoactiv. Ca urmare a celor constatate, bărbatul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor biologice de sânge și urină, pentru confirmarea prin analize de specialitate a substanței detectate. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336, alin.2 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.