Prins beat, fără permis și cu o mașină furată!

0

În noaptea de 05 spre 06 septembrie a.c., în jurul orei 02:30, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au depistat un bărbat de 29 de ani, din Merișani, care a fost implicat într-un eveniment rutier din care au rezultat doar pagube materiale. M.D.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mult peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală, unde bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice.

Din verificările efectuate în bazele de date ale Poliței Române a rezultat și că cel în cauză nu figurează ca deținător de permis de conducere.

De asemenea, din verificări a mai rezultat și că autoturismul pe care cel în cauză l-a condus fusese sustras din comuna Mălureni.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335, 337 și 230 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

În ziua de 06 septembrie, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de 07 septembrie, să fie dispuse măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.