Miza pe tineret

0
0

Volei

FC Argeș Volei a anunțat legitimarea a trei dintre cele mai de perspectivă junioare ale voleiului feminin, Este vorba de Eva Vizitiu, Carolina Radu și Bianca Guceanu.
Eva Vizitiu este libero, are 158 centimetri și s-a născut la Craiova, pe 14 noiembrie 2007. Ea sosește de la echipa locală, SCM.
Carolina Radu s-a născut la București, pe 6 iunie 2006, are 174 centimetri, este coordonator și vine după două sezoane petrecute la CSU Hygienium Galați și CSM Știința Bacău.
Bianca Guceanu vine de la Dinamo București, este extremă, are 175 centimetri și s-a născut pe 15 martie 2006, la Botoșani.
Tenis de masă
Pe locul 25 la un concurs internațional
Piteșteanca Bianca Pribeagu a fost prezentă la Euro Mini Champ’s U11-U13, la tenis de masă, de la Strasbourg (Franța). Sportiva legitimată la clubul FC Argeș a obținut locul 25, acesta fiind al doilea rezultat în lotul României. Competiția a avut la start peste 400 de sportivi.
Pe podium la memorialul Nagy Ferenc
Sportivii secției de tenis de masă ai clubului FC Argeș au participat la Concursul Naţional Memorial “Nagy Ferenc”. La competiția de la Odorheiu Secuiesc, piteștenii au reușit să urce pe podium.
Iată rezultatele:
Categoria U11 fete: Bianca Pribeagu – locul 1
Categoria U11 băieţi: David Runceanu – locul 2, Rareş Buicea – locul 3
Categoria U13 fete: Raisa Tudor – locul 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.