Începe demolarea stadionului Nicolae Dobrin!

0

Primăria Pitești a anunțat că în scurt timp va începe demolarea stadionului Nicolae Dobrin. În maximum 6 luni de la primirea ordinului de începere a lucrărilor, firma care a câștigat licitația pentru demolarea arenei din Trivale trebuie să pună la dispoziția Companiei Naționale de Investiții terenul pentru construirea noului stadion.
După cum știți, la începutul acestui an, Guvernul a aprobat construirea noului stadion ”Nicolae Dobrin” care va avea o capacitate de 15.200 de locuri. Durata de proiectare și execuție a noului stadion, conform comunicatului Ministerului Dezvoltării, este de 36 de luni, 3 ani. Costul estimat al proiectului este de 495 milioane de lei. Proiectul va fi finanțat majoritar de la bugetul de stat, prin Ministerul Dezvoltării, dar și din bugetul local al municipiului Pitești.
Comunicatul Primăriei Pitești
”Astăzi, 12 septembrie 2023, reprezentanții Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului au semnat contractul de ,,Desființare imobil Sportiv Nicolae Dobrin din strada Nicolae Dobrin nr.10, Municipiul Pitești”, în vederea realizării, pe același amplasament, a obiectivului de investiții ,,Construire Stadion Nicolae Dobrin, strada Nicolae Dobrin nr.10, Municipiul Pitești”. Executantul este Asocierea Hyatt Development 2011 Pro Fortuna Construct, reprezentată prin Lider de asociere Hyatt Development 2011.
Valoarea contractului este de 4 563 096,33 lei, iar durata execuției contractului de demolare este de 6 luni de la primirea ordinului de începere a lucrărilor” se precizează în comunicatul remis de Primăria Pitești. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.