Pitaso 2023 – Târgul ONG-urilor pentru voluntariat a fost un succes!

0

Luni, în prima zi a anului școlar, Piața Primăriei din Pitești a fost gazda celei de-a doua ediții a evenimentului PITASO, organizat de Asociația ,,Azi elevi, mâine lideri.” A fost o zi plină de inspirație și implicare comunitară. 
Cei prezenți au avut oportunitatea de a descoperi o varietate de organizații non-guvernamentale și proiecte cu impact pozitiv asupra comunității noastre. Voluntarii și reprezentanții acestor organizații au împărtășit cu entuziasm informații despre cauzele lor și cum puteți să vă implicați. ”Am fost mândri să vedem comunitatea noastră unită în sprijinirea voluntariatului și a acțiunilor de binefacere. PITASO a fost un loc de întâlnire, de învățare și de inspirație.
Tinerii organizatori au mulțumit tuturor celor care au participat și au făcut acest eveniment posibil. Mesajul lor către piteșteni este un apel la unitate și implicare civică permanentă: ,,Haideți să continuăm să lucrăm împreună pentru o comunitate mai bună!” a fost mesajul transmis de municipalitatea piteșteană. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.