Angajații Dacia – Renault devin acționari

0

Pentru al doilea an consecutiv, Renault Group lansează „Renaulution Shareplan”, o operațiune de mare amploare dedicată creșterii numărului salariaților acționari.
La finele etapei precedente, „Renaulution Shareplan 2022”, 4,7% din capital a ajuns să fie deținut de salariați. Renault Group își reafirmă acum angajamentul de a majora cota de capital deținută de salariați la 10% până în anul 2030. Oferta prevede atribuirea gratuită a câte 8 acțiuni fiecărui angajat eligibil al Grupului, în 29 de țări, și posibilitatea, în 23 de țări, de cumpărare de acțiuni la un preț cu discount de 30%. Prețul de referință al acțiunii în cadrul operațiunii este fixat la 37,54 euro, ceea ce echivalează cu un preț de achiziție pentru salariați de 26,28 euro după aplicarea discountului de 30%. Perioada de subscriere se va derula între 18 septembrie și 2 octombrie 2023 (inclusiv). Acest plan se înscrie în politica de creștere a numărului salariaților acționari ai Renault Group, având ca obiectiv să asocieze aproape 98 000 de angajați din 29 de țări la ambițiile Grupului.
Oferta este deschisă salariaților Renault Group și filialelor sale consolidate aderente la planurile de economii ale Renault Group, DIAC sau Retail Renault Group, în 29 de țări, sub rezerva obținerii autorizațiilor locale necesare.
Pentru a subscrie la această ofertă, angajatul trebuie să aibă o vechime de cel puțin 3 luni, continuă sau discontinuă, între 1 ianuarie 2022 și 2 octombrie 2023 și un contract de muncă (cu o companie consolidată sau aderentă la PEG) în vigoare la data de 2 octombrie 2023. Oferta este desfășurată în Franța și în țările următoare: Argentina, Austria, Belgia, Brazilia, China, Columbia, Coreea de Sud, Croația, Elveția, Germania, India, Irlanda, Italia, Malta, Marea Britanie, Maroc, Mexic, Olanda, Polonia, Portugalia, Republica Cehă, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia și Ungaria. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.