Peste 600 de șoferi testați cu Drugtest

0

La sfârșit de săptămână, în 48 de ore, polițiștii argeșeni au continuat acțiunile în sistem integrat, alături de jandarmi argeșeni și de reprezentanți ai altori instituții, cu scopul prevenirii și combaterii unor situații de risc pentru cetățeni, precum și al menținerii unui climat de ordine și siguranță publică. 
Au fost desfășurate activități informativ-preventive și s-a acționat în zonele în care se înregistrează aglomerări de persoane, pentru prevenirea și combaterea criminalității stradale, a faptelor ce implică acte de violență, dar și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.
Au fost legitimate 1.810 persoane, au fost verificate 1.123 de autoturisme și au fost efectuate 654 de testări cu aparatele etilotest sau Drugtest.
Ca urmare a abaterilor constatate în cele 48 de ore, au fost aplicate 614 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 166.000 de lei, dintre care 526 de sancțiuni au fost aplicate conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar 76 de sancțiuni au fost aplicate conform Legii 61/1991, privind normele de conviețuire socială.
În cadrul abaterilor constatate în filtrele rutiere instituite, au fost reținute 35 de permise de conducere și au fost retrase 27 de certificate de înmatriculare. M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.