Donezi sânge și iei titluri de stat cu dobândă mare!

0

Ministerul Finanţelor a lansat ieri, a treia ediţie din 2023 a campaniei “România are sânge de rocker” prin intermediul Programului de titluri de stat Fidelis, iar donatorii vor avea cea mai mare dobândă. 
Cea de-a treia ediţie a campaniei iniţiate de Morning Glory, Rock FM, cu sprijinul Centrului de Transfuzie Sanguină Bucureşti, se derulează în perioada 18 septembrie – 3 octombrie. „Alături de Răzvan Exarhu şi Rock FM dăm startul unei noi etape din această campanie valoroasă „România are sânge de rocker, acum şi de investitor”. Cele două tranşe de anul acesta ne-au arătat că nu suntem doar norocoşi să avem investitori dedicaţi, ci şi cu un suflet mare: 2.300 donatori investitori au investit peste 5 miliarde lei. Succesul ediţiei este cu adevărat valoros atunci când este însoţit de o grijă autentică pentru ceilalţi. Această nouă tranşă oferă investitorilor randamente competitive, astfel încât să puteţi să vă gestionaţi economiile cu încredere şi să contribuiţi la finanţarea proiectelor şi iniţiativelor noastre privind dezvoltarea economică. De asemenea, comisioanele sunt zero iar câştigurile rămân neimpozabile”, a transmis ministrul Finanţelor, Marcel Boloş. Tranşa dedicată donatorilor de sânge se va aplica pentru titlurile de stat emise în lei, cu scadenţa la un an, având o dobândă de 7,25%, cea mai mare oferită în cadrul acestei ediţii.
De asemenea, un alt beneficiu oferit donatorilor este scăderea de 10 ori a pragului minim de subscriere de la 5.000 de lei la 500 lei. Pot beneficia de condiţiile avantajoase ale noii emisiuni persoanele care fac dovada donării de sânge începând cu 1 ianuarie 2023. În afară de tranşa specială, ediţia Fidelis care debutează pe 18 septembrie va conţine şi emisiunile uzuale, respectiv: titluri de stat în lei, cu scadenţe de 1 an şi 3 ani şi dobânzi anuale de 6,25% şi respectiv 7,10%, şi titluri de stat în euro, cu scadenţe de 1 an şi 5 ani şi dobânzi anuale de 3,90%, respectiv 5,30%. Valoarea nominală a unui titlu de stat Fidelis este de 100 de lei pentru emisiunea în lei şi 100 de euro pentru emisiunea în euro, iar pragul minim de subscriere este de 5.000 de lei, respectiv 1.000 de euro. Persoanele fizice rezidente şi nerezidente cu vârsta peste 18 ani pot subscrie în titlurile de stat Fidelis denominate în lei şi în euro, prin intermediul băncilor partenere BT Capital Partners&Banca Transilvania, Banca Comercială Română, B.R.D. – Groupe Societe Generale şi Alpha Bank, titluri care sunt listate la Bursa de Valori Bucureşti. S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.