”Îți pui mâinile în cap!”

0

CS Mioveni a plecat cu un punct de la Miercurea Ciuc, în urma partidei cu echipa locală, din etapa a 6-a a Ligii 2. La finalul partide însă, antrenorul Constantin Schumacher s-a declarat nemulțumit de rezultat.
”Îmi pare rău că nu am luat cele trei puncte, am avut ocazii. Am avut ocazia lui Blănaru din minutul 10, îți pui mâinile în cap când vezi! Nici eu nu pot să îmi dau seama cum a ratat, dar a fost un joc bun, am avut ocazii, păcat că nu am marcat.
Puteam da gol și la o fază fixă, dar e bine că am jucat fotbal, ambele echipe au jucat fotbal, au fost ocazii de gol. M-a bucurat jocul, atitudinea jucătorilor, păcat că nu am tratat anumite faze, ultima pasă, așa cum trebuia.
Dar, mergem înainte, suntem o echipă care se organizează și sper ca de la meci la meci să facem o figură tot mai frumoasă.
M-am salutat pe Robert Ilyeș la final, dar l-am supărat în meci.
El a pierdut foarte mulți jucători față de anul trecut, dar sunt sigur că va face acolo o echipă care va pune mari probleme.
Campionatul e foarte echilibrat, Dumbrăvița a câștigat iar. Nu mai există echipe care pierd foarte lejer, sunt echipe care se bat, sunt meciuri în care trebuie să joci.
Sunt bucuros că am schimbat percepția oamenilor despre echipă, despre faptul că fără antrenamente la capacitate maximă nu se poate juca fotbal. Sper ca și oamenii din Mioveni să înțeleagă că vrem să facem lucruri frumoase, să ne susțină meci de meci” S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.