Porche cu numere false urmărit de polițiști!

0

O acțiune de rutină a polițiștilor Secției de Poliție Rurală Buzoești s-a încheiat cu urmărirea unui Porsche Cayenne pe o distanță de circa 4 kilometri. Autoturismul de lux avea numere false, iar șofer ul nu posedă permis de acea a fugit când i-a văzut pe oamenii legii.
Duminică polițiștii Secției de Poliție Rurală Buzoești au depistat un bărbat de 25 de ani, din Recea, care conducea un autoturism pe DJ 504, pe raza comunei Recea, având aplicate plăcuțe cu un număr de înmatriculare emis de autoritățile din Bulgaria, iar persoana aflată la volan nu a respectat semnalul regulamentar de oprire.
În aceste condiții, polițiștii au pornit în urmărirea celui în cauză, iar conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu gardul unui imobil. Din verificările efectuate în bazele de date ale Poliției Române, a rezultat că autovehiculul în cauză era înmatriculat în țară, iar plăcuțele cu numărul de înmatriculare ce se găseau montate pe vehicul, erau aferente unui alt autoturism. Totodată, din verificări a rezultat că cel în cauză nu figura ca deținător de permis de conducere. Ca urmare a celor constatate, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 și 335 din Codul Penal, totodată fiind dispusă și indisponibilizarea autovehiculului în cauză” a transmis Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeș. Oamenii legii au stabilit că Porche-ul era înmatriculat în județul Gorj și figura sub sechestru asigurator. Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită și luarea măsurilor legale care se impun. M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.