Duel cu liderul ligii secunde

0
  • FC Argeș – CSC Șelimbăr, sâmbătă, ora 12.00, Digi Sport, Prima Sport

După cele două victorii consecutive, cu Unirea Dej și CSM Alexandria, echipa fanion a județului are șansa de a pătrunde în zona locurilor de play-off. FC Argeș va întâlni sâmbătă, de la ora 12.00, pe stadionul Orășenesc din Mioveni, pe CSC Șelimbăr, liderul ligii secunde.
Confruntarea dintre argeșeni și sibieni contează pentru runda cu numărul 8 din Liga 2, iar punctele puse în joc sunt foarte importante pentru alb-violeți. Înaintea acestui duel, FC Argeș ocupă locul 8, cu 10 puncte, iar CSC Șelimbăr se situează pe locul 1, cu 19 puncte. Pentru a rămâne în lupta pentru intrarea în Top 6, piteștenii nu au decât varianta victoriei, orice alt rezultat îndepărtându-i de Chindia Târgoviște, ocupanta locului 6, ultimul care asigură prezența în play-off-ul pentru promovarea în Liga I. Misiunea piteștenilor se anunță una destul de grea, ardelenii având până acum un bilanț de șase victorii și o remiză. Trupa pregătită de Claudiu Niculescu este o nucă extrem de tare în partidele din deplasare, Șelimbărul obținând 10 puncte din duelurile cu Metaloglobus București, CSM Alexandria, Concordia Chiajna și CSM Slatina.
Partida de sâmbătă are o importanță aparte pentru Eugen Beza, antrenorul echipei argeșenilor fiind la cârma sibienilor o bună parte din precedenta ediție de campionat. Tehnicianul nu are resentimente față de ardeleni pe care vrea să îi învingă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.