Duel cu liderul ligii secunde

0
  • FC Argeș – CSC Șelimbăr, sâmbătă, ora 12.00, Digi Sport, Prima Sport

După cele două victorii consecutive, cu Unirea Dej și CSM Alexandria, echipa fanion a județului are șansa de a pătrunde în zona locurilor de play-off. FC Argeș va întâlni sâmbătă, de la ora 12.00, pe stadionul Orășenesc din Mioveni, pe CSC Șelimbăr, liderul ligii secunde.
Confruntarea dintre argeșeni și sibieni contează pentru runda cu numărul 8 din Liga 2, iar punctele puse în joc sunt foarte importante pentru alb-violeți. Înaintea acestui duel, FC Argeș ocupă locul 8, cu 10 puncte, iar CSC Șelimbăr se situează pe locul 1, cu 19 puncte. Pentru a rămâne în lupta pentru intrarea în Top 6, piteștenii nu au decât varianta victoriei, orice alt rezultat îndepărtându-i de Chindia Târgoviște, ocupanta locului 6, ultimul care asigură prezența în play-off-ul pentru promovarea în Liga I. Misiunea piteștenilor se anunță una destul de grea, ardelenii având până acum un bilanț de șase victorii și o remiză. Trupa pregătită de Claudiu Niculescu este o nucă extrem de tare în partidele din deplasare, Șelimbărul obținând 10 puncte din duelurile cu Metaloglobus București, CSM Alexandria, Concordia Chiajna și CSM Slatina.
Partida de sâmbătă are o importanță aparte pentru Eugen Beza, antrenorul echipei argeșenilor fiind la cârma sibienilor o bună parte din precedenta ediție de campionat. Tehnicianul nu are resentimente față de ardeleni pe care vrea să îi învingă.