Neînvinse: Corvinul – acasă, Mioveniul – în deplasare!

0
  • Liga 2, Etapa 8: Corvinul Hunedoara – CS Mioveni, astăzi, ora 16:00, în direct la Digi Sport, Prima Sport

CS mioveni are o deplasare dificilă în etapa a 8-a a Ligii a doua! Galben-verzii joacă în deplasare la locul 3 din clasamentul la zi, Corvinul Hunedoara.
Gazdele sunt nou-promovate în acest sezon și sunt neînvinse pe propriul teren până în acest moment. În cele 4 jocuri disputate la Hunedoara, au câștigat de 3 ori (2-1 cu Ceahălul Piatra Neamț, 2-0 cu Csikszereda și 2-0 cu CSM Reșița) și au remizat o dată, 2-2 cu Concordia Chiajna. În plus, Hunedorenii au făcut un 0-0 la Dumbrăvița, au câștigat 2-1 la Progresul Spartac și ua pierdut 2-1 la Viitorul Tg Jiu.
Ultimul meci oficial disputat de Corvinul a fost însă la mijlocul săptămânii trecute, în Cupă, când a câștigat cu 2-0, acasă, cu Chindia Târgoviște.
În clasament, trupa lui Florin Maxim ocupă locul 3 cu 14 puncte. De partea cealaltă, CS Mioveni este pe locul 11 cu 10 puncte și are o șansă bună de a face un salt impresionant, dadcă se întoarce cu toate punctele din această deplasare. În jocurile de afară, galben-verzii au stat bine în acest sezon, fiind și ei neînvinși: 0-0 la FC Argeș, 1-0 la Ceahlăul Piatra Neamț și 0-0 la Csikszereda. În plus, echipa lui Schumacher a mai remizat pe propriul teren, 0-0 cu Buzău și 1-1 cu Slobozia, a pierdut cu 1-0 cu Dumbrăvița și a cîștigat cu 3-1 cu Spartac.
Cele două echipe s-au mai întâlnit în această vară, într-un amical, la Mioveni, parta închindu-se la egalitate, 0-0.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.