Știri de la FC Argeș

0

⚽ A ”plouat” cu cartonașe
Prin maniera sa de arbitraj, centralul Iulian Dima a reușit să-i enerveze pe oficialii echipei FC Argeș, dar și pe spectatorii care au asistat la partida cu CSC Șelimbăr. Cavalerul fluierului a acordat 8 cartonașe galbene, 5 pentru piteșteni și 3 pentru sibieni. În plus, Dima le-a dat avertismente antrenorilor Eugen Beza și Paul Ciobanu, cât și delegatului alb-violeților Vasile Popa. La finalul partidei, fanii alb-violeților spuneau că centralul mai avea să acorde cartonașe și spectatorilor, pentru a ieși și mai mult în evidență.
⚽ Aplaudați de suporteri
Chiar dacă FC Argeș nu a reușit să câștige partida cu liderul ligii secunde, fanii alb-violeți au apreciat prestația jucătorilor piteșteni. După ultimul fluier al arbitrului, fotbaliștii lui Eugen Beza au fost aplaudați la scenă deschisă de spectatorii prezenți la duelul cu Șelimbăr. Suporterii le-au cerut jucătorilor să facă tot posibilul pentru a câștiga confruntarea de joi, din deplasare, cu CSA Steaua, pentru a continua cu șanse reale lupta pentru intrarea în play-off-ul pentru promovarea în Liga I.
⚽ Turda, imperial
Fundașul Grigore Turda a avut o evoluție foarte bună în confruntarea cu CSC Șelimbăr. Prin intervențiile foarte sigure, fotbalistul piteștean nu le-a dat nici o șansă masivilor atacanți ardeleni. Încet, încet, Turda începe să revină la forma sportivă cu care i-a obișnuit pe spectatorii și oficialii piteșteni. O evoluție la fel de bună a avut și colegul său din axul central al defensivei, juniorul Mario Tudose, dar și fundașul stânga Facundo Rizzi, care a trimis mai multe centrări periculoase în careul advers.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.