Târgul ”Rod cu spor” la Muzeul Golești!

0

Târgul de meșteșuguri și produse tradiționale – Rod cu spor, aflat la cea de a doua ediție se va deschide la Muzeul Golești între 6 și 8 octombrie. M.S.
Și-au anunțat prezența zeci de producători din Argeș și din județele învecinate vin cu fructe, legume și cele mai bune produse din carne și lactate.
Nu vor lipsi meșterii populari din domenii precum țesut, cusut, olărit, sculptură, păpuși, pictură pe sticlă. Culori, arome și gusturi, bunătăți de toamnă și voie bună!
Deschiderea oficială a târgului va avea loc vineri, 6 octombrie, începând cu ora 13.00, iar programul de vizitare al târgului este între 10.00 – 19.00. Intrarea este liberă.
Vor întreține atmosfera două nume mari ale muzicii folk Ducu Bertzi și Florin Chilian, dar și cunoscuta interpretă de muzică populară Niculina Stoican împreună cu Ansamblul “Doina Argeșului” .
La Muzeul Golești se poate ajunge și cu autobuzul care circulă pe linia 4: Pitești (Calea București – Colegiul Tehnic ,,Armand Călinescu”) – Ștefănești (Gară Golești). Autobuzul oprește chiar lângă Muzeul Golești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.