1460 elevi în campania stomatologică de la Mioveni

0

Campania de informare și promovare a sănătății orale “Dinți frumoși, dinți sănătoși”, organizată la nivelul unităților de învățământ din Mioveni a ajuns la final. S.M.
Campania s-a adresat elevilor din clasele 0-IV din cadrul școlilor gimnaziale „Liviu Rebereanu”, „George Topîrceanu”, Colibași și Liceului Teoretic „Iulia Zamfirescu”. În total, 1460 de elevi au fost informați cu privire la importanța sănătății orale, factorii de risc pentru bolile cavității orale și posibilitățile de prevenire a problemelor de sănătate orală. Prin intermediul acestei campanii s-a urmărit mărirea gradului de conștientizare a importanței unei igiene orale corespunzătoare și fixarea comportamentului de igienă orală motivând copiii să fie un bun exemplu pentru colegiii lor și chiar pentru familie.
Totodată, campania “Dinți frumoși, dinți sănătoși” și-a propus transmitrerea de recomandări preșcolarilor și elevilor privind menținerea sănătății orale, evidențierea legăturii dintre sănătatea orală și cea generală și importanța pentru un organism sănătos a prevenției și tratării precoce a afecțiunilor orale.
Fiecare copil participant la discuții a primit câte o pastă de dinți și o periuță, un orar personalizat și un semn de carte. Organizatorii campaniei mulțumesc tuturor celor care au sprijinit această acțiune – medicului Stomatolog Rizea Cristina, cadrelor didactice și sponsorilor: Primera Med Technology, Constructii Drumuri și Lucrari de Arta, Continental Fast Line, Apulum Events, Andralim Prosper, Activ Fica Prosper, Clasic Market, Tehnodinamic, Sima Argeș și Alimex RF. Campania a fost organizată de Primăria Mioveni prin Serviciul de Asitență Medicală – Cabinet Medicină Dentară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.