A treia victorie

0
0

Mioveni este la a treia victorie în acest sezon și cu 13 puncte urcă pe locul 6, ultimul calificabil în play-off, la egalitate cu Ceahlăul (locul 5), dar la meciul direct argeșenii s-au impus așa vor fi înaintea moldovenilor în top.
Corvinul este la al doilea eșec consecutiv în campionat, acum pe teren propriu, iar cu 14 puncte este pe locul 4.

A zis 5, a arătat 6 și a lăsat 7 minute de prelungire

Brigada de arbitri a creat ceva cofuzie la finalul partidei pe băncile tehnice. Astfel, centralul i-a arătat rezervei să indice 5 minute de prelungire. Roxana Timiș din Sibiu i-a spus delegatului oaspete că va da 5 minute, apoi a arătat pe tabelă 6 minute de prelungire. Iar într-un final, centralul a lăsat pe teren 7 minute de prelungire.

Garutti, luat de la Corvinul

Pentru CS Mioveni a jucat în acest meci în centrul defensivei Rafael Garutti, jucător brazilian care a avut prima experiență în România chiar la Hunedoara. Aici, brazilianul evoluase în ultimele două sezoane, în Liga 3. După promovarea cu Corvinul, brazilianul a fost adus la CS Mioveni, club de la care tocmai please fratele său, Ghuillerme Garutti, la Petrolul.

Primul gol

Alexandru Dandea (35 ani) a înscris primul gol pentru CS Mioveni, în al patrulea meci în care evoluează pentru argeșeni. Fundașul a afost pentru a treia oară titular în acest campionat.

Aproape integralist

Moldoveanul Ion Cărăruș (27 ani) a reușit și el primul gol pentru CS Mioveni, în 8 meciuri disputate. Pe toate le-a început ca titular și doar într-unul a fost înlocuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.