Webinar ANAF pentru autorităţile și instituţiile publice

0

Agenția Națională de Administrare Fiscală organizează pentru argeșeni, la finalul lunii, pe 27 octombrie, începând cu ora 11.00, un webinar privind „Înrolarea în PatrimVen a autorităţilor/instituţiilor publice şi de interes public”. S.M.
Activitatea de informare a contribuabililor are lor conform prevederilor Ordinului Ministrului Finantelor pentru aprobarea Procedurii privind înrolarea, precum și modalitățile de acces în PatrimVen.
PatrimVen este un depozit electronic administrat de Ministerul Finanțelor și care conține informații și documente, colectate de la autoritățile publice, instituțiile publice și de interes public din administrația publică centrală/locală sau de la contribuabili/plătitori, care sunt furnizate acestor autorități. Cu ocazia webinarului timp de două ore, funcționarii din cadrul structurilor de asistență contribuabili vor clarifica definiţiile, criteriile privind procedura înrolării, implicaţiile şi formularistica aferente temei, oferind totodată și răspunsuri la sesiunea de întrebări din partea participanților. Înscrierea este facilă, direct pe portal, și se poate efectua până la data şi ora începerii seminarului, în limita locurilor disponibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.