Femeie, la volan, fără permis

0

Duminică, polițiști din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat o femeie, de 51 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe raza municipiului Pitești, iar în urma verificării în bazele de date ale Poliției Române a rezultat că aceasta nu figurează cu permis de conducere. Pe numele Georgetei N. a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.
Șofer cu permisul suspendat
Tot duminică, polițiștii Secției de Poliție Rurală Buzoești l-au depistat pe George M. de 22 de ani, din județul Teleorman, care conducea un autoturism pe D.C. 133, în comuna Popești, iar din verificările efectuate în bazele de date ale Poliției Române a rezultat că cel în cauză figura cu dreptul de a conduce suspendat. S-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis. Potrivit legii el riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 1 la 5 ani.
A refuzat să sufle în etilotest
În noaptea de 08 spre 09 octombrie a.c., în jurul orei 02:00, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au depistat un bărbat, de 41 de ani, care conducea un autoturism, pe D.J. 679, în localitatea Săpata, iar în urma verificării în bazele de date ale Poliției Române a rezultat că aceasta nu figurează cu permis de conducere. Totodată, cel în cauză a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea de probe biologice de sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 și 337 din Codul Penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.