Cercetări în cazul tractoristei moarte!

0

O femeie, în vârstă de 51 de ani, a murit duminică seara în împrejurări ce urmează a fi elucidate de polițiști. Din primele verificări se pare că victima conducea un tractor și s-a răsturnat de pe un deal. A fost găsită moartă, de soț. Bărbatul era în stare de șoc când a sunat la 112. Oamenii legii continuă cercetările pentru a se stabili cu cetitudine împrejurările în care a decedat femeia. M.Sandu
Duminică, în jurul orei 18:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați, prin dispeceratul 112, de către un bărbat din Călinești, cu privire la faptul că, soția sa, de 51 de ani, s-ar fi răsturnat cu tractorul, pe un deal din localitate. ”La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești și grupa operativă din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, care au efectuat cercetarea. În urma evaluării, efectuate de către cadrele medicale, femeia a fost declarată decedată. Trupul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările vor continua, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Nu poseda permis, dar nu a încălcat legea

Cel care a anunțat tragedia a fost soțul Mariei C., femeia decedată. La sosirea polițiștilor bărbatul, cunoscut cu probleme cardiace, era în stare de șoc. Când au încercat să dicute cu el, oamenii legii au observant că era confuz. Acesta a necesitat îngrijiri medicale pentru a putea depăși momentul. Accidentul a avut loc pe un teren al familiei. Se pare că femeia conducea tractorul, de mici dimensiuni, fără cabină, când s-a răsturnat de pe un deal. Cadavrul nu era nici în tractor, nici sub vehicul ci în apropiere de el, fiind posibil să fi fost proiectat în timpul rostogolirii.
Oamenii legii au aflat, în timpul verificărilor, că femeia nu deținea permis de conducere. Având în vedere că locul tragediei nu era un drum public, faptul că ar fi condus vehiculul fără permis nu intră sub incidența legii. Totuși, oamenii legii fac cercetări pentru a se stabili cu certitudine dacă Maria C. a fost cea care a condus tractorul în momentul accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.