”Mă bucur de fiecare moment petrecut lângă băieți!”

0
  • Dulcea a calificat România la Turul de Elită

Naționala U19 a României, pregătită de Adrian Dulcea, a încheiat săptămâna trecută jocurile din prima fază a calificărilor la EURO 2024. Tricolorii au făcut parte dintr-o grupă alături de Finlanda, San Marino și Cehia, iar la final s-au califcat la Turul de Elită
România a remiat cu Finlanda (0-0) și Cehia (1-1) și au învins San Marino (7-0) ajungând în următoarea fază a competiție. Selecționerul Adrian Dulcea ne-a vorbit după acest turneu, despre importanta jocurilor și arezultatelor:
”Nivelul jocurilor cu Cehia și Finlanda a fost unul foarte ridicat prin prisma bunei organizări tactice și a disciplinei de joc pe care o au iar la jocul cu San Marino era important sa rămânem la un nivel bun mental indiferent de cum evoluează scorul. E foarte importantă această calificare pentru că ne oferă posibilitatea să ne măsurăm forțele cu cele mai bine echipe din Europa iar pentru jucători un bun prilej de a arăta că pot fi soluții reale pentru echipele de club din țară și străinătate. Mă bucur de fiecare moment petrecut lângă niște băieți care încearcă să își croiască un drum cât mai neted către performanță dar care trebuiesc ajutați si îndrumați în demersul lor. Acum urmează o acțiune cu 3 jocuri amicale în Marbella (Spania) contra Angliei, Japoniei și Mexicului urmând ca în decembrie să așteptăm tragerea la sorți pentru Turneul de Elită din martie. La plecarea de la lot, le-am spus băieților că este important să se impună la echipele de club pentru că au arătat ca pot face asta și să aibă continuitate în randament și joc în așa fel încât sa fie pregătiți pentru o luptă în vederea calificării la Euro din Irlanda în vara lui 2024!” S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.