Partidă cu echipa neînvinsă de 7 meciuri!

0
8
  • Liga 2, Etapa 12: CS Mioveni – CS Tunari, sâmbătă, ora 11:00, Stadion Orășenesc

Doar pe hârtie poate părea ușor meciul pe care CS Mioveni îl are sâmbătă cu CS Tunari, pentru că în realitate acesta este mult mai dificil.
Astfel, adversara galben-verzilor din etapa a 12-a este neînvinsă jocuri oficiale de 7 partide, 5 de campionat și două de Cupă. Seria foarte bună a ilfovenilor a început la sfârșitul lui septembrie, după ce echipa suferise un eșec usturător în deplasare, la Dumbrăvița, scor 6-1 pentru timișoreni. Pe 23 septembrie, CS Tunari a învins cu 1-0 acasă pe Csikszereda în campionat.
Apoi a remizat 1-1, tot acasă, în Cupă cu U Craiova. A urmat o victorie 2-1 la Progresul Spartac și 4 remize consecutive: 1-1 cu Corvinul, 1-1 la Reșița, 0-0 cu VIitorul Tg jiu – toate 3 în campionat și 1-1 cu Voluntari, în Cupă, cu mențiunea că adversarii din competiția KO au fost de Liga 1. Altfel, în clasament, nou-promovata ocupă locul 17, cu 10 puncte, la meciurile din deplasare nu se descurcă prea grozav: 5 partide jucate, o victorie (2-1 la Progresul Spartac), o remiză (1-1 la CSM Reșița) și 3 înfrângeri (1-2 la Gloria Buzău, 1-3 la Unirea Slobozia, 1-6 la Dumbrăvița), golaveraj 6-13. De partea cealaltă, CS Mioveni este pe 6 în campionat, cu 17 puncte și are șansa să își consilideze poziția, ba chiar să urce în top.
Galben-verzii au 6 jocuri disputate pe propriul teren, în care au câștigat două (3-1 cu Progresul Spartac și 2-1 cu CSM Reșița), au remizat în 3 (0-0 cu Gloria Buzău, 1-1 cu Unirea Slobozia și 1-1 cu Concordia Chiajna) și au pierdut într-una (0-1 cu Dumbrăvița). S.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.