Gabi Tamaș, spectator

0

La partida Concordia Chiajna – FC Argeș a asistat și Gabi Tamaș, fotbalist care și-a anunțat retragerea din fotbal săptămâna trecută, la aproape 40 de ani. Tamaș a urmărit meciul din tribuna oficială a arenei, iar la final și-a felicitat foștii colegi pentru victorie. Fostul fundaș a făcut mai multe poze cu câțiva copii și a dat autografe pe câteva tricouri.

Viorel Tudose, prezent la meci

Partida cu ilfovenii a fost urmărită și de Viorel Tudose, patronul firmei Getica 95, sponsorul principal al echipei FC Argeș. Omul de afaceri a urmărit meciul alături de Daniel Stanciu, directorul executiv al argeșenilor, și Răzvan Tunaru, managerul sportiv al piteștenilor. La finalul confruntării, Tudose a părăsit stadionul dezamăgit, menționând că nu se aștepta ca FC Argeș să piardă acest joc, după ocaziile pe care le-a avut în primul sfert de oră.

Nemulțumit de Zătreanu

Atacantul Andrei Zătreanu este unul dintre jucătorii alb-violeții care l-au dezamăgit crunt pe antrenorul Eugen Neagoe. Introdus în teren în minutul 62, Zătreanu a fost schimbat după doar 17 minute cu Mario Mitoi. Tehnicianul grupării din Trivale a fost nemulțumit de randamentul atacantului, care nu a adus plusul în ofensivă pe care îl aștepta ”principalul” alb-violeților.

Rusu și Buhăcianu, sub așteptări

Înfrângerea cu Concordia Chiajna poate fi pusă și pe seama randamentului foarte slab pe care l-au avut atacanții Bogdan Rusu și Valentin Buhăcianu. Cei doi fotbaliști cu sute de meciuri la nivelul primelor două eșaloane nu și-au creat nici o ocazie de gol în partida cu ilfovenii. Atât Rusu, cât și Buhăcianu, au evoluții șterse la FC Argeș, primul marcând 2 goluri în 12 etape, iar cel de-al doilea nereușind să spargă gheața. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.