Eugen Neagoe: ”Portarii stau pe linia porții și dorm!”

0

La finalul partidei cu Unirea Slobozia, pierdută de FC Argeș, scor 0-1, antrenorul Eugen Neagoe a tras concluziile care se impun. Tehnicianul piteștenilor s-a arătat deranjat de faptul că Argeșul a primit gol tot în urma unui corner, deși exersează la fiecare antrenament fazele fixe.
Oficialul alb-violet s-a arătat nemulțumit și de prestația centralului Mircea Ardelean, căruia i-a reproșat că nu a acordat penalty la duelul dintre Angelov și Lazăr.

”Nu pot să accept asta”

”Am primit iar gol din corner. Practic, în cinci meciuri, patru oficiale și un amical, am primit toate golurile, patru, din corner. Nu pot să accept asta, chiar și ieri am lucrat la acest capitol. Fiecare știe ce are de făcut, portarii stau pe linia porții, dorm, nu pot să înțeleg! Am dominat și Slobozia, așa cum am făcut la Chiajna. Jucăm, punem mingea jos, ajungem la poartă, am avut ocazii de gol, am ratat, iar când am avut penalty, nici nu s-a acordat. Suntem foarte departe de play-off, nu ne mai gândim la play-off. Știam de când am venit că va fi greu, mai sunt etape, dar așa nu avem șanse. Am discutat cu fanii la final, dar nu mi-au reproșat nimic, sincer. Au spus că au încredere în mine, trebuie să facem echipa pentru etapa următoare. Nu erau nervoși pe mine, dar am promis ceva înainte să vin și mă voi ține de cuvânt”, a spus Eugen Neagoe, la flash-interviul de după meci.

”Arbitrul de rezervă m-a luat la mișto”

Eugen Neagoe l-a luat la țintă și pe arbitrul de rezervă, Alexandru Nicolae Suvar, care l-ar fi înjurat într-un mod care nu poate fi reprodus: ”Nici nu știu cum îl cheamă pe acest arbitru de rezervă, dar m-a luat la mișto! Mi-a spus ceva foarte urât, sincer! Sunt de mulți ani în fotbal, 43-44 de ani, dar nu m-a jignit vreun arbitru până acum. M-a jignit, nu pot să reproduc ce mi-a spus, dar am să-i dau telefon domnului Burleanu în seara asta, am să vorbesc cu el. O să vorbesc și cu domnul Bodescu, o să le transmit exact ce mi-a spus acest băiat! E inacceptabil așa ceva! Este inacceptabil! Fără să jignesc, fără să folosesc un cuvânt urât. Chiar nu pot să reproduc, sincer, vă dau cuvântul meu! E prima dată când spun așa ceva, e un copil, i-am și zis! Efectiv, m-a jignit, nu puteam să întorc ce mi-a zis și nu am făcut așa ceva. Dar, asta e situația. O să-l sun pe președintele Răzvan Burleanu”, a încheiat Neagoe. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.