Polițiști locali solidari cu colegul aflat în comă

1

Zeci de polițiști locali au venit ieri, la Pitești pentru a-și arăta solidaritatea față de colegul lor, agentul Poliției Locale Pitești care se află în comă de mai bine e o săptămână după ce a fost lovit cu pumnul de un tânăr și a căzut lovindu-se cu capul de asfalt. Aceștia s-au dus la sediul Poliției Locale Pitești apoi în fața Spitalului Județean de Urgență Pitești, acolo unde este internat colegul lor, ca gest simbolic. M.Sandu
În jur de 40 de polițiști locali din mai multe județe din țară, au venit ieri la Pitești.
Aceștia s-au adunat la sediul Poliției Locale Pitești acolo unde au discutat despre munca lor, despre pericolele la care sunt expuși dar și despre situația agentului care de peste o săptămână se află în comă. ”Acest eveniment care ne-a adus împreună este unul destul de neplăcut. Sperăm ca pe viitor să avem într-adevăr o unitate așa cum trebuie între polițiile locale din țară. Să fim uniți și să transmitem mesajul nostru că suntem înființați și ne facem datoria pentru cetățean.
Întotdeauna vor fi alături de cetățean orice s-ar spune. Am citit cu regret în mediul online și mesaje mai puțin frumoase acum în acest moment destul de dificil pentru noi.
Este al doilea caz foarte grav pe lângă cel de la Turnu Severin. Suntem copleșiți de faptul că ați răspuns atât de mulți acestui apel”, le-a spus colegilor săi Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești. Bogdan Aristănțoiu a menționat: ”A fost ceva spontan, nu a organizat nimeni nimic. Au fost colegi din peste 10 județe din țară. Colegul nostru este tot intubat, tot în comă indusă. Ieri sau alaltăieri a fost trezit din comă dar din cauza faptului că este foarte agitat a trebuit din nou sedat. Ne rugăm pentru el. Atât putem face!”

Unele Poliții Locale au dotări precare

La rândul lui un alt polițist local a spus: ”Suntem de la Buzău, polițiști locali, am venit să acordăm un sprijin moral colegului nostru aflat în suferință. Vrem să transmitem cetățenilor, în primul rând, că nu suntem dușmanii dumnealor ci că suntem plătiți și depunem eforturi să fim în slujba și ajutorul dumnealor. Din fericire noi la Buzău avem dotările necesare dar sunt polițiști din alte părți care pleacă în teren cu mâinile goale. Nu au nici măcar un spay la ei”, a spus un agent. Acesta a avut o reacție uimitoare atunci când a citit despre cazul coelgului de la Pitești și a văzut ce comentarii răutăcioase au scris anumiți cititori. De furie și-a depus legitimația. Comentariul care l-a îndurerat cel mai tare a fost unul în care se spunea. ”Vor urma și alții”.
După scurtul popas din curtea Poliției Locale Pitești toți aceștia au mers în fața Spitalului Județean de Urgență, acolo unde se află internat colegul lor. Reamintim că sâmbătă 4 noiembrie, C.S, în vârstă de 55 de ani, se afla în apropiere de Colegiul I.C Brătianu și mai avea câteva minute să își termine tura de patrulare în centrul Piteștiului. A văzut un tânăr care a spart o sticlă de bere dând cu ea de asfalt. I-a atras atenția și a fost atacat de cel pe care îl apostrofase. Tânărul în vârstă de 20 de ani, din comuna Moșoaia, l-a lovit cu pumnul, prin surpindere, iar polițistul local s-a prăbit lovindu-se cu capul de asfalt. De atunci se află în comă. Agresorul a fost arestat preventiv.

1 COMENTARIU

  1. Politia locala trebuie desfiintata.Asa dupa se vede chiar si acum acesti tipi se gandesc cum sa agreseze oamenii.Auzi sa aiba spray .Este clar ca nici un cetatean nu vrea sa interactioneze cu un politist local.
    Ei vin la oameni,, aiurea in tramvai ,,si atunci oamenii trebuie sa se apere.
    Si in acest caz prezentat mincinos de presa tanarul ca orice tanar avea treaba lui ,era cu prietenii prin oras ce treaba avea politistul local sa se duca la el si sa-l ameninte ,sa vorbeasca urat,sa puna mana pe el?
    Daca isi vedea de drumul lui politistul local nu ar fi patit nimic.
    Oricum politistii locali au facut mult rau cetatenilor asa ca exista o ura clara impotriva acestor indivizi fara scoala,agresivi,pusi pe rele si sa faca rau oamenilor.
    Banii dati acestor tipi paraziti ,sugatori de bani publici trebuiesc folositi pentru copii si scoli.
    Dar mai exista o nemernicie cu politia locala:ei sunt incitati sa actioneze agresiv si abuziv chiar de primarul Gentea si in general de primarii din Romania.
    Plus ca Gentea cu mintea lui defecta i-a pus si ii pune sa faca actiuni aberante de hartuire a oamenilor pana la urma .
    Exista filmari ca exemplu in care primarul condamnat la inchisoare ,un puscarias pana la urma,asa zisul Piedone ,ii indemna pe politistii locali sa actioneze impotriva cetatenilor,,fara mila,,
    Orice om are dreptul sa se apere daca este atacat,amenintat,daca i se pune in pericol viata in pericol de catre oricine.
    Cea mai buna solutie pentru toata lumea este desfiintatea politiei locale in Pitesti si in toata tara.
    Politia locala si jandarmeria sunt o palma data tinerilor care au iesit in 1989 si au strigat:,,vom muri dar vom fi liberi,,
    Politia locala si jandarmeria nu au ce sa caute intr-o societate democratica.
    Libertatea a fost obtinuta prin curajul si moartea acelor tineri care au eliberat tara in decembrie 1989 de un dictator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.