129 de bilete de tratament pentru pensionari

0

Casa Județeană de Pensii Argeş anunță că pentru seria 18 de bilete de tratament, ultima din acest an, cu date de plecare în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie 2023, în Argeş au fost repartizate de 129. Aceste bilete de tratament balnear sunt în stațiunile: Buziaş, Căciulata, Covasna, Felix, Govora, Herculane, Olăneşti, Pucioasa, Sovata, 1 Mai, Amara, Bala şi Saturn. I.I
Repartiția poate fi consultată şi pe site-ul instituței www.cjparges.ro.
Se dau până
pe 23 noiembrie
Eliberarea biletelor se face până în data de 23 noiembrie 2023, conform planificării care este anunțată telefonic fiecărui beneficiar. Au rămas 39 de bilete pentru care nu au fost solicitări în stațiunile: 1 Mai – 4 bilete, Amara – 10 bilete, Bala – 4 bilete, Covasna – 5 bilete, Pucioasa – 8 bilete, Saturn – 8 bilete.
Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.
În cazul pensionarilor care au şi calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie şi câştigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuței de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.
Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii octombrie/noiembrie 2023 (original sau copie) şi xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.