Icoana Maicii Domnului Portărița a ajuns la Biserica Leordeni!

0
0

Miercuri, la Biserica Parohiei Nicolae Kretzulescu, din Leordeni, a fost adusă icoana Maicii Domnului Portărița din Iviron.

Purtată pe brațe de preoți, icoana făcătoare de minuni a fost așezată în biserică. A fost ținută o slujbă în timpul căreia preoții au săvârșit Acatistul Maicii Domnului. Icoana va sta la Leordeni până sâmbătă, timp în care credincoșii se vor închia și se vor ruga pentru săntate și ajutor. Se spune că icoana Maicii Domnului Portărița este folositoare la vreme de necaz și supărare.

 

Programul liturgic al biericii în această perioadă este următorul: # miercuri, 22 noiembrie, ora 16.00: sosirea Icoanei Maicii Domnului „PORTĂRIȚA”; slujba Acatistului Maicii Domnului # joi, 23 noiembrie: ora 09.30: Sfânta Liturghie și program de spovedanii; ora 17.00: Slujba Paraclisul Maicii Domnului Iisus # vineri, 24 noiembrie: ora 09:30: Sfânta Liturghie; ora 17.00: Slujba Vecerniei și Taina Sfântului Maslu în sobor # sâmbătă 25 noiembrie: ora 09:30: Sfânta Liturghie arhierească în cinstea Sfintei Mari Martire Ecaterina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.