La Penitenciar se susțin examene de avansare!

0
0

Printr-o abordare mai recentă a procesului de avansare, sistemul penitenciar organizează concursuri pentru a permite agenților să treacă în categoria de ofițeri de poliție penitenciară, cunoscute sub denumirea de TCO. S.M.
La începutul acestui an, în unitățile penitenciare, au fost publicate 44 de posturi vacante de ofițeri în sectorul economico-administrativ, iar pentru aceste posturi, au fost stabilite centre regionale de concurs, în funcție de specific.
Astfel, Penitenciarul Mioveni a fost desemnat centru pentru organizarea concursului de ofițer inginer agronom pentru: Penitenciarul Brăila, Penitenciarul București – Rahova, Penitenciarul Timișoara și Penitenciarul Mioveni.
Ieri, conform programului stabilit, a început proba practică pentru verificarea abilităților de utilizare a calculatorului, unde toți polițiștii de penitenciare au demonstrat că dețin cunoștințe de nivelul 1.
Astăzi, în fața specialiștilor din domeniile de activitate, viitorii ofițeri vor trebui să dovedească abilități oratorice și să devină finaliști în proba interviului.
Apoi, mâine, va avea loc și proba de verificare a cunoștințelor specifice postului de inginer agronom.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.