Au plecat 5 pompieri, au venit 5 pompieri!

0

Ieri, la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Argeș a avut loc un moment emoționant. Cinci cunoscuți pompieri au trecut în rezervă fiind felicitați de conducerea inspectoratului. Tot ieri, au fost primiți și noii colegi, 5 proaspeți absolveni ai școlii de subofieri. M.S.
Ceremonia de trecere în rezervă a avut loc în sala de festivități din cadrul ISU Argeș. ”Conducerea inspectoratului a felicitat, arătându-ți, totodată, recunoștința pentru activitatea desfășurată de către cinci dintre pompierii argeșeni, care au trecut în rezervă. A fost vorba despre colegii noștri plutonieri adjutanți șefi Diaconu Sergiu Marian și Panaitescu Laurențiu Cezar, precum și plutonierii adjutanți Savu Constantin, Popa Anton Sorin și Prunaru Constantin Oliver.
Ne bucură faptul că cinci dintre argeșenii noștri, care au finalizat săptămâna trecută studiile la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, au reușit să încadreze posturile vacante din subunitățile de intervenție ale ISU Argeș. Le dorim tuturor să se bucure de aceste momente unice, să fie sănătoși și să îndeplinească cu succes ceea ce și-au propus”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.