Gravidă lovită de mașină, în Găvana

0

O tânără, însărcinată în luna a 7-a, a fost victima unui accident rutier care a avut loc ieri după-amiază în carterul piteștean Găvana. Femeia a fost lovită de o mașină în timp ce voia să traverseze. Șoferul a susținut că nu a văzut-o fiind orbit de soare! M.Sandu Foto: Info Trafic Pitești
Accidentul a avut în jurul orei 16.00 în zona capătului liniei 19 din cartierul Găvana. Din cercetările polițiștilor Biroului Rutier Pitești a reieșit că Petruța L., de 25 de ani, din Pitești, se afla pe carosabil și a vrut să traverseze. Tânăra, însărcinată în luna a 7-a, nu era pe trecerea de pietoni, marcajul fiind la mică distanță de locul unde a avut loc accidentul. Răzvan E., de 34 de ani, din Pitești, de la afla la volanul unui Volkswagen și urca către platoul Găvana.
Acesta a mărturisit ulterior că nu a observant-o deloc pe tânără, fiind orbit de soare. A lovit-o în plin și a proiectat-o pe asfalt. Viitoarea mămică a fost rănită la cap și la gamba stângă. A fost preluată de un echipaj SURD de terapie mobilă intensivă și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Era conștientă iar rănile nu păreau a fi grave, urmând ca în urma investigațiilor medicale să se stabilească diagnosticul. Din primele cercetări se pare că accidentul a avut loc pe fondul traversării neregulamentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.