Vin Sărbătorile! Top 3 jocuri de păcănele cu tematică de Crăciun pe care le poți experimenta în acest an

0

Crăciunul este una dintre cele mai mari sărbători ale creștinătății, capabilă să transmită niște trăiri aparte, pe care nu le experimentezi în timpul niciunui alt praznic de asemenea factură. Pe de o parte, odată cu începutul lunii decembrie, totul parcă intra în jocul magiei Crăciunului: localitatea e plină de ghirlande, ornamente și beculețe, bradul e împodobit, începe alergătura după cele mai potrivite cadouri pentru persoanele dragi. Astfel, într-un final, vine și sărbătoarea mult așteptată, în care familia se reunește pentru a marca sfârșitul unui an și intrarea într-unul nou.

Cum spuneam, pe lângă semnificațiile religioase, Crăciunul e și o sărbătoare dedicată bucuriei și interacțiunii sociale. Dacă nu acum, atunci când pot membrii unei familii să se simtă bine împreună? Iar unul dintre lianții cei mai de succes în acest gen de interacțiune inter-familială, sunt jocurile, de orice fel. De societate, cu cărți sau cu zaruri, toate aceste jocuri fac viața mai frumoasă și mult mai interesantă. Dar jocurile de noroc? Sunt ele potrivite pentru un astfel de prilej?

Poveștile și miturile care împânzesc Crăciunul sunt minunate! Trecerea acestora în lumea virtuală este și mai deosebită. Iar jocurile de noroc au știut să profite de acest lucru. În perioada sărbătorilor de iarnă, jocurile disponibile pe o platformă virtuală pot fi și ele deosebite, față de restul anului, cu tematici și ilustrații specifice, extrem de atractive! Există, așadar, câteva jocuri cu tematică de Crăciun care se integrează ușor în acest spirit. Le poți găsi intrând pe site-ul Jucătorul.ro, unde ai parte de o listă extinsă de jocuri de noroc, pentru toate gusturile.

Iată cele mai interesante și populare jocuri de păcănele de Crăciun, pe care le poți testa până după Anul Nou, dar nu numai:

  1. Sweet Bonanza Xmas

Sweet Bonanza este unul dintre cele mai populare jocuri de noroc care se practică în această perioadă, iar varianta Xmas este varianta dedicată Crăciunului. Singura diferență dintre cele două este tematică de iarnă, iar simbolurile sunt ornamentate cu zăpadă/gheață. Sweet Bonanza Xmas este un slot de 5 role x 6 rânduri. Plățile sunt făcute pentru 8 simboluri identice oriunde pe grilă, iar caracteristica Tumble deschide posibilitatea unor câștiguri multiple, într-o singură rotire. Simbolurile sunt reprezentate de fructe și bomboane, iar Lollipop este simbolul Scatter.

Cea mai interesantă secvență din acest joc este bonusul cu 10 rotiri gratuite. Pentru a crește șansele de a declanșa bonusul se poate activa modul Miză Specială în care, pentru un sfert în plus la miză, beneficiezi de mai multe simboluri Bonus pe role. Dacă nu ai răbdare să aștepți bonusul, îl poți cumpăra pentru 100x. Toate aceste „features” fac ca Sweet Bonanza Xmas să aducă câștiguri impresionante.

  1. Christmas Megaways

Megaways” este, în termeni tehnici, un modificator aplicat rolelor. Acest sistem înlocuiește liniile de plată, motiv pentru care se poate ajunge până la câteva sute de mii de posibilități de câștig. Astfel, mecanica tip Megaways face acest joc mult mai intens, cu o construcție incitantă și care generează multă adrenalină.

După cum spuneam, acest joc cu tematică festivă oferă foarte multe șanse de câștig. Astfel, deoarece pe matrix apare un număr variabil de simboluri, unele mai mici, altele mai mari, oportunitățile de a obține un premiu sunt cu mult mai mari. Astfel se poate ajunge și până la 117649 linii de plată, ori chiar mai mult. De asemenea, conform specificațiilor tehnice, aceste păcănele dețin un RTP de peste 96%, aspect ce garantează o experiență plină de suspans și generator de câștiguri incredibile.

  1. Christmas Carol Megaways

Acest joc de păcănele de Crăciun este inspirat de povestea cunoscută a lui Charles Dickens – A Christmas Carol. Slotul este foarte volatil, cu un procent de întoarcere către jucător de 95.59% și cu câștiguri foarte bune. Conține 6 role verticale cu 2-7 simboluri și o rola orizontală care adaugă simboluri suplimentare pe rolele 2, 3, 4 și 5 furnizează până la 200.704 direcții de plată.

Desigur, mai sunt și alte jocuri de noroc cu tematică de Crăciun, cum ar fi Christmas Jackpot Bells, Wild Stocking, Spinions Xmas Party, Santa’s Stack sau Merry Christmas Megaways. Indiferent ce ai alege, e important ca jocul practicat să te transpună în universul minunat al sărbătorilor de iarnă și să-ți ofere sentimentul de bucurie și pace interioară.

Sursa foto: Yogonet.com