În căutarea primului succes din campionat

0

FC Argeș Volei – CSM Constanța, sâmbătă, ora 19.00

FC Argeș Volei va încerca să obțină în acest week-end prima victorie din această ediție de campionat. Echipa pregătită de Bogdan Paul va întâlni sâmbătă, de la ora 19.00, la Sala Polivalentă Pitești Arena, pe CSM Constanța.

Confruntarea dintre argeșence și dobrogence contează pentru runda cu numărul 10 din Divizia A1, iar punctele puse în joc sunt foarte importante pentru ambele echipe. Înaintea acestui duel, FC Argeș Volei ocupă locul 11, cu 0 puncte, iar CSM Constanța se situează pe locul 9, cu 8 puncte. Piteștencele au câștigat doar un singur set în cele nouă partide disputate până acum, însă tehnicianul grupării din Trivale rămâne optimist în privința șanselor de a rămâne și în viitorul sezon pe prima scenă a voleiului feminin românesc. ”Principalul” grupării din Trivale vrea ca elevele sale să uite cât mai repede eșecul cu Dinamo și să se concentreze pe disputa cu constănțencele.

Bogdan Paul: ”Trebuie să avem răbdare”

Bogdan Paul cere răbdare cu jucătoarele pe care le pregătește: „Urmează două meciuri cruciale. Suntem în foame de puncte și este primordial să câștigăm cu Constanța și Bacău. Ceea ce nu trebuie să uităm este că echipa noastră este cu foarte puțină experiență competițională, ca și grup, este o echipă foarte tânără, cu jucătoare care, cu mici excepții, nu au avut parte de confruntări la acest nivel. Sunt absolut convins că returul va fi mult mai bun, trebuie să avem răbdare. Până în momentul de față nu am reușit să ne exprimăm la nivelul la care o facem și la antrenamente. Pentru multe dintre fetele noastre, startul unui meci oficial atrage foarte mari emoții și presiune foarte mare.

Pentru cei care de-a lungul acestei perioade au fost nemulțumiți de prestația noastră, trebuie să le readuc aminte că, din păcate, beneficiem de unul dintre cele mai mici sau chiar cel mai mic buget din campionat. Jucătoarele acestea tinere, care au venit să evolueze pe aceste contracte, se exprimă cât pot ele de bine. Nu pot spune că sunt nemulțumit de felul în care se antrenează, de felul cum se implică în pregătire, sunt nemulțumit doar de modul în care se exprimă în competiție. În general, această situație este apanajul sportivilor fără experiență. Cred că avem cea mai mică medie de vârstă din campionat. Așa cum eu am răbdare cu acest grup și cred în el, îmi doresc ca cei care ne urmăresc și iubesc voleiul să aibă răbdare. Să nu uităm că aceeași echipă, sezonul trecut, în altă formulă ce e drept, a reușit o evoluție teribil de frumoasă prin calificarea în play-off.” a declarat tehnicianul argeșean, înaintea duelului cu Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.