Primar condamnat la închisoare cu executare!

0
0

Primarul comunei Aninoasa, Marius Nicolae Manole, a fost condamnat definitiv, joi 14 decembrie, la 4 ani închisoare cu executare, într-un dosar de evaziune fiscală.  Acesta este acuzat că  în perioada 2012-2013, când deținea funcția de președinte al consiliului de administrație și director general al SC Indcarf SA Pitești,  ar fi prejudiciat statul cu 609.000 lei, prin înregistrarea în evidenţele fiscale ale societăţii 17 facturi fictive. Edilul a fost condamnat, în primă instanță, de Tribunalul Argeș, la 4 ani cu executare, în luna aprilie anul acesta. Primarul a contestat decizia și astăzi Curtea de Apel Pitești i-a respins apelul.

”Respinge, ca nefondate, apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, inculpatul MANOLE NICOLAE-MARIUS şi partea civilă ANAF Bucureşti – DGRFP Ploieşti, pentru AJFP Argeş împotriva sentinţei penale nr. 123/13.04.2023 pronunţată de Tribunalul Argeş în dosarul nr. 7487/109/2019. În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală, obligă apelantul inculpat la 400 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 14 decembrie 2023 la Curtea de Apel Piteşti – Secţia penală şi pentru cauze cu minori şi de familie”, se precizează în decizia instanței.

Ca urmare a hotărârii, Marius Nicolae Manole ar trebui să se predea pentru a fi dus la penitenciar unde să își execute pedeapsa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.