Trei angajați ai ISU Argeș au trecut în rezervă

1
0

Ultima ședință lunară a ISU Argeș din acest an a început cu un moment de reculegere în memoria lui Florin Burnei, răpus săptămână trecută de o boală cruntă. Colegii i-au adus un omagiu celui care a servit cu mândrie și responsabilitate nobila misiune de salvator.    M.D.

Luni, trei dintre angajații ISU Argeș au fost trecuți în rezervă, moment în care, conducerea instituției a ținut să le mulțumească pentru nenumăratele misiuni ca salvatori.

Aceștia sunt plutonierul adjutant șef Cristea Ionel Cătălin și plutonierii adjutanți Manolescu Constantin și Cîrstoiu Dumitru, care au îndeplinit cu succes misiunile încredințate și au fost trei dintre oamenii pe care ne-am putut baza de fiecare dată.

”La final de carieră nu ne rămâne decât să le dorim multă sănătate și bucurie!” a fost mesajul transmis de conducerea instituției.

Totodată, pentru faptul că s-a remarcat prin implicare și perseverență în timpul desfășurării activităților de serviciu, plutonierul Vâlceanu Ionuț a fost felicitat și apreciat de către conducerea inspectoratului.

Tot în cadrul acestei ședințe, conducerea inspectoratului i-a urat „Bun venit!” și succes în activitate unui nou coleg, plutonier Dascălu Emil Octavian, care și-a început serviciul de curând în familia pompierilor argeșeni.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.