FC Argeș s-a despărțit de croații Domagoj Babin și Josip Mihalic

0
0

FC Argeș s-a despărțit de încă doi jucători pe finalul acestui an și a ajuns la patru rezilieri de când l-a instalat ca antrenor principal pe Eugen Neagoe.

După fundașul argentinian Facundo Rizzi și mijlocașul Alexandru Răuță, gruparea din Trivale a anunțat încetarea colaborării și cu mijlocașii croați Domagoj Babin și Josip Mihalic.

”Clubul nostru s-a despărțit de Domagoj Babin și Josip Mihalic

Clubul nostru și fotbalistul Domagoj Babin au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă. Mijlocașul croat în vârstă de 23 de ani a jucat 11 meciuri în toate competițiile pentru FC Argeș.

Totodată, celălalt jucător croat din echipă, Josip Mihalic, împrumutat de la CFR Cluj, a revenit la gruparea clujeană. Acesta a jucat doar 3 meciuri pentru FC Argeș”, a fost mesajul transmis de FC Argeș pe pagina de facebook a clubului.

#Unul nu a dat niciun gol, altul a fost accidentat

Domagoj Babin (23 de ani) a semnat cu FC Argeș la începutul lunii august 2023 și în 15 etape de Liga 2 a evoluat în 10 meciuri, timp de 332 de minute. A fost doar de trei ori titular și de fiecare dată a fost înlocuit. Nu a înscris niciun gol.

A evoluat și în cele două meciuri disputate de piteșteni în acest sezon al Cupei României. Cu Vedița Colonești a intrat în minutul 15, iar cu FC Bihor a fost înlocuit la pauză, după ce a început jocul ca titular.

Josip Mihalic (20 de ani) a semnat în vară cu CFR Cluj, fiind apoi împrumutat la FC Argeș. Croatul a evoluat foarte puțin pentru alb-violeți din cauza unei accidentări la umăr. În cele 15 etape a prins doar trei meciuri, cu Viitorul Pandurii (0-0), CS Mioveni (0-0) și Chindia (0-2), de fiecare dată a intrat din postura de rezervă, iar contra Chindiei a fost înlocuit de Pelici în minutul 59, după ce fusese introdus în minutul 30. A strâns, în total, 104 minute în tricoul alb-violet. În cele două jocuri din Cupă, Mihalic a prins lotul doar contra Vediței Colonești, fiind integralist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.