Program special la patinuarul ecologic

0
1

În perioada sărbătorilor de iarnă, patinoarul ecologic din Piaţa Vasile Milea va avea un program special, astfel încât cât mai mulți piteșteni să se bucure de el. 

Patinoarul deschis pe 1 decembrie, cu o suprafață ecologică de 700 mp, a fost utilizat până în prezent de 2.150 de persoane. Întreținerea sa este ușoară, având o montare și demontare rapidă. Suprafața patinoarului beneficiază de o garanție de 12 ani și poate fi folosită pe tot parcursul anului.

Programul patinoarului:

Decembrie 2023: orele 10:00-18:00

1 Ianuarie 2024: orele 12:00-20:00

Tariful de intrare este de 5 lei/oră, iar tariful de închiriere a patinelor este de 10 lei/oră (tarife aprobate prin HCL 256/2008).

Accesul pe patinoar se realizează doar cu patinele speciale oferite spre închiriere de către Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești.

#Nu are costuri de întreținere

După încheierea sezonului rece, suprafața ecologică poate fi împărțită în două patinoare de 300 mp și 400 mp, care vor fi instalate în parcurile din Municipiul Pitești. Pentru începători, sunt disponibile figurine ajutătoare pentru a facilita învățarea patinajului. București, Oradea, Cluj, Sighișoara sunt câteva dintre orașele din România care au ales acest tip de patinoar, cu zero consum de energie. Suprafața de patinaj este non-toxică, nu are nevoie de apă, curent sau alte utilități și nu are costuri pentru întreținere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.