Dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri

0
0
Reprezentanti ai Politiei Nationale, ai Politei Locale, Jandarmeriei si Serviciului de Politie pentru Interventie Rapida, verifica participanti la trafic si pietoni dupa ora la care a intrat in vigoare interdictie de deplasare stipulata in ordonanta militara numarul 2, inTimisoara si in imprejurimi, luni, 23 martie 2020.

În urma apariției în spațiul public a unor imagini ce ilustrează activitate sexuală explicită ce ar fi avut loc în incinta unui local din orașul Costești, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Costești s-au sesizat din oficiu și desfășoară cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun.

Până la acest moment au fost audiate mai multe persoane în legătură cu aspectele ce fac obiectul filmării, cercetările fiind în desfășurare, pentru administrarea probatoriului necesar în vederea stabilirii situației de fapt și a tragerii la răspundere a persoanelor implicate.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, conform art. 375 din Codul Penal, în care polițiștii desfășoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.