25 de jucători la reunirea FC Argeș

0
1

FC Argeș a început miercuri pregătirea pentru partea secundă a sezonului. Reunirea lotului alb-violet a avut loc la Sala Sporturilor Trivale, iar primul antrenament din acest an s-a desfășurat pe stadionul de la Bradu.

La prima ședință de pregătire din 2024, una de reacomodare la efort, antrenorul Eugen Neagoe a avut la dispoziție 25 de jucători. Singura noutate a fost portarul Alexandru Ionuț Silveanu(20 ani), fotbalist care în prima parte a sezonului a fost legitimat la CSM Slatina. De la reunire a lipsit motivat mijlocașul Dorian Bertrand, acesta urmând să ajungă la Pitești în cursul zilei de joi. Tehnicianul alb-violeților nu se va putea baza în pregătirea de iarnă pe fundașul Esteban Orozco, convocat la reprezentativa Guineei Ecuatoriale pentru Cupa Africii pe Națiuni, competiție care se va desfășura în perioada 13 ianuarie – 11 februarie.

Șapte amicale fixate

Piteștenii vor efectua vizita medicală vineri, la Policlinica Sportivă Chiajna, iar apoi își vor continua pregătirea pe plan local până pe 17 ianuarie. În perioada 18-25 ianuarie, alb-violeții vor merge în cantonament la Curtea de Argeș. După terminarea acestui stagiu de pregătire centralizată, FC Argeș are programate 7 meciuri de verificare, adversarii echipei noastre urmând a fi două formații de eșalon inferior și cinci colege de liga a doua.

Eugen Neagoe: ”Vor fi modificări în lot”

Antrenorul Eugen Neagoe își dorește ca FC Argeș să prindă play-off-ul pe ultima sută de metri: ”Eram nerăbdător să începem treaba, cred că și băieții, suporterii cu atât mai mult. Eu sper să fie un an reușit, iar cei care iubesc această echipă să revină foarte rapid lângă noi. FC Argeș reprezintă o comunitate destul de importantă, o echipă de mare tradiție. Suntem obligați să facem totul ca FC Argeș să revină cât mai rapid în prima ligă. Trebuie să ne pregătim cât mai bine, iar la ora primului joc oficial să fim pregătiți din toate punctele de vedere. Vor fi modificări în lot, vor fi plecări și veniri. Am discutat cu oamenii din conducere, am făcut o listă, știu ce probleme am avut și ce nevoi avem. Suntem obligați să facem anumite modificări pentru că așa este la fotbal. Dacă vom reuși să câștigăm cele patru jocuri, vom avea acea mică șansă care încă mai există la play-off. Trebuie să încercăm să ajungem acolo. Ne dorim să ajungem acolo, însă dacă nu vom reuși, trebuie să ne consolidăm și să atacăm promovarea sezonul viitor”.

Lotul prezent la reunire:

Portari: Cătălin Straton, Andrei Bucur, George Micle, Alexandru Ionuț Silveanu

Jucători de câmp: Andrei Tofan, Ionuț Balaur, Grigore Turda, Bogdan Lazăr, Adrian Scarlatache, Radu Ciuciulete, Mario Tudose, Grigore Huideș, Ionuț Rădescu, Florian Haită, Yanis Pîrvu, Cristian Balgiu, Andrei Panait, Patrick Dulcea, Denis Bujor, Robert Boboc, Andrei Zătreanu, Bogdan Rusu, Valentin Buhăcianu, Milcho Angelov, Mario Mitoi

Învoit: Dorian Bertrand

Absent motivat: Esteban Orozco

Programul de pregătire al echipei FC Argeș:
12 ianuarie – Vizita medicală
11-17 ianuarie – Antrenamente Pitești
18-25 ianuarie – Cantonament Curtea de Argeș

Programul meciurilor de verificare:

30 ianuarie – AFC Muscelul Câmpulung(Liga 3)
1 februarie – Flacăra Horezu(Liga 3)
3 februarie – Concordia Chiajna(Liga 2)
7 februarie – Metaloglobus București(Liga 2)
10 februarie – CSM Slatina(Liga 2)
13 februarie – CS Mioveni(Liga 2)
17 februarie – CSA Steaua(Liga 2)
#Locațiile și orele de disputare ale celor șapte meciuri amicale vor fi anunțate ulterior

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.