Alegeri sindicale la IPJ Argeș

0
0

Sindicatul Polițiștilor Europeni EUROPOL anunță că pe data de 15 ianuarie vor avea loc alegeri pentru noua echipă ce va coordona Filiala Argeș a sindicatului. Sunt așteptați membrii ai organizației dar și polițiști care nu au aderat încă la un sindicat.

Alegerile vor avea loc pe 15 ianuarie, la ora 13.00 la sediul IPJ Argeș. ”Procesul electiv va avea drept scop ocuparea funcției de președinte și a celor 5 de vicepreședinte. Cu ocazia acestei întâlniri vom dezbate atât problemele salariale existente, cât și impactul acestora pe viitor, respectiv demersuri necesare pentru îmbunătățirea condițiilor în care polițiștii își desfășoară activitatea la nivelul IPJ Argeș și a structurilor teritoriale aflate în subordinea instituției, iar în același registru vor fi discutate inclusiv aspectele ce țin de modalitatea de decontare a drepturilor de transport ale polițiștilor. La ședință vor fi prezenți membrii Biroului Executiv Central ai organizației noastre, în cadrul acesteia fiind prezentate și detalii referitoare la activitățile de protest asumate până la acest moment, lucrările fiind prezidate de Cosmin Andreica, președintele Sindicatului EUROPOL”, a transmis Sindicatul Europol.

Cecilia Tatia: ”Ei încearcă o dezbinare”

În Argeș, cei mai mulți polițiști sunt înscriși la Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC), Biroul Teritorial al IPJ Argeș. Cecilia Tatia președintele SNPPC-Biroul Teritorial al IPJ Argeș și președinte al Filialei Argeș Cartel Alfa nu privește cu ochi buni aceste alegeri.  ”Ei incearcă o dezbinare, o mizerie. La SNPPC Biroul Teritorial al IPJ Argeș sunt înscriși aproximativ 1200 de membri. Sunt polițiști dar și funcționari din alte structuri inclusv Arhivele Argeș, Poliția Transporturi, Poliția A1, Direcția de Operațiuni Speciale, Brigada de Combatere a Criminalității Organizate, Cabinetul medical și toate structurile din IPJ Argeș. Există reprezentativitate  peste tot. Celelalte sindicate mici sunt sindicate făcute la sugestia unora și altora care au foarte mari frustrări pentru că au ei ceva cu instituția. Eu reprezint omul, nu instituția” , a declarat pentru Curierul zilei, Cecilia Tatia.  Filiala Argeș a SNPPC a fost înființată în 2005.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.