Bărbat dispărut de 9 ani găsit de jandarmi

0
0

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, care se afla pe o stradă din municipiul Câmpulung în noaptea de 23 spre 24 ianuarie, a atras atenția jandarmilor care se aflau în serviciul de patrulare, având în vedere temperaturile scăzute și faptul că acesta părea o persoană fără adăpost. Oamenii legii și-au dat seama că este vorba de un tânăr dispărut în urmă cu aproximativ 9 ani.

”În momentul legitimării și verficării în bazele de date, jandarmii au constatat că bărbatul are emisă pe numele său o semnalare de dispariție încă din anul 2015.
După întocmirea documentelor, acesta a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung pentru evaluarea stării de sănătate și apoi la un centru pentru persoane fără adăpost, unde a înnoptat.
Dat fiind faptul că bărbatul este originar din Târnăveni, județul Mureș și că nu avea posibilități materiale de a ajunge acolo, în cursul dimineții, trei jandarmi argeșeni, aflați în timpul liber, au hotărât să-l ducă pe bărbat până la domiciliu”, au transmis reprezentanții IJJ Argeș. Tânărul a fost dus la Târnăveni cu mașina personală a unui dintre jandarmi. AMama lui a fost emoționată până la lacrimi când și-a văzut fiul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.