Mijlocașul Andrei Șerban a semnat cu FC Argeș

0
0

FC Argeș a perfectat astăzi cel de-al patrulea transfer din această iarnă. Clubul din Trivale a ajuns la un acord cu mijlocașul Andrei Șerban, fotbalist care în prima parte a acestei ediții de campionat a evoluat la Chindia Târgovişte.

„Mijlocașul Andrei Șerban îmbracă de astăzi tricoul alb-violet. Acesta a jucat ultima oară pentru Chindia Târgoviște, echipă alături de care a promovat în Liga 1 și pentru care a adunat 131 partide, dintre care 70 în prima ligă.

În actuala ediției a ligii secunde, Șerban a evoluat în 12 meciuri pentru Chindia, la capătul cărora a marcat două goluri. Unul dintre acestea nu este o amintire foarte frumoasă pentru suporterii argeșeni, el fiind cel care l-a lobat pe Straton în meciul pierdut de echipa noastră la începutul acestui sezon.

Andrei Dragoș Șerban, pe numele său complet, este născut la Târgoviște pe 31 octombrie 2000. A început fotbalul la vârsta de 7 ani. A debutat la CSȘ Târgoviște, sub comanda lui Marin Olteanu și Cosmin Toboșaru. Tot la juniori a mai evoluat pentru Petrolul Ploiești, Concordia Chiajna și Chindia Târgoviște.

La echipa de seniori a Chindiei a ajuns pe vremea lui Nicolae Croitoru, ulterior ”explodând” cu Viorel Moldovan pe bancă, în sezonul 2018-2019, unul care s-a încheiat cu promovarea în prima ligă. La primul meci al Chindiei în Superligă, pe stadionul Eugen Popescu, după 25 de ani, Șerban a înscris un gol superb, în remiza cu FC Voluntari, scor 2-2. A fost convocat și a jucat pentru reprezentativa U19 a României.

Potrivit Transfermarkt.com, cota de piață a fotbalistului târgoviștean este de 250.000 euro. Bine ai venit și mult succes, Andrei Șerban!” este anunțul făcut de FC Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.