Eugen Neagoe: ”Ne vom lupta pentru cele trei puncte”

0

Antrenorul Eugen Neagoe nu concepe decât victoria în confruntarea cu ciucanii. Tehnicianul grupării din Trivale este conștient de dificultatea acestei partide și le cere elevilor săi să dea totul pe teren pentru a se impune.

Neagoe cunoaște destul de bine adversarul pe care îl va avea în față: ”Așteptările sunt mari, ca înaintea oricărui început. E primul joc oficial din 2024, îl tratăm cu mare responsabilitate, ne dorim să câștigăm, dar și adversarul vrea asta. Întâlnim o echipă bună, cu stabilitate, cu condiții foarte bune. Vom merge, însă, la Miercurea Ciuc să luptăm pentru cele trei punct. Știu că nu va fi ușor, dar vom face tot ce depinde de noi să reușim un joc bun și să câștigăm. Ciuc e o echipă bună, cu jucători puternici. Stau bine fizic, sunt o echipă agresivă, în special acasă. Au făcut meciuri bune și în deplasare, cum a fost în ultima etapă din 2023, cu victorie la Buzău. Miercurea Ciuc nu a făcut multe schimbări în această iarnă, cam aceeași echipă o are, cam același 11 ca în prima parte a campionatului. Noi trebuie să ne dorim să fim mai buni, chiar și în meciurile de pregătire am vrut asta, să câștigăm”, a spus Eugen Neagoe la conferința de presă premergătoare meciului cu FC Csikszereda.

#”Sunt șanse foarte mici la play-off”

Tehnicianul a lăsat de înțeles că doar o minune poate duce FC Argeș în play-off: Mi-aș dori să ajungem în play-off, iar în vară să ajungem în Liga 1, dar sunt un om cu experiență foarte mare și știu, sunt realist, că va fi foarte greu. Vom încerca să intrăm în play-off, sunt șanse mici, sunt realist, dar trebuie să ne consolidăm și să formăm un nucleu puternic pentru anul următor. Acum, ne gândim la ce avem de făcut în partidele care urmează. Vom face tot ce ține de noi să ne prezentăm cum trebuie la următorul joc. Așa cum se știe, avem, mare parte din lot, formată din jucători foarte tineri. Avem 11 jucători mai mici, născuți în și după 2003. Trebuie să facem tot ce depinde de noi pentru a readuce FC Argeș în prima ligă, a mai spus antrenorul piteștenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.