Duel cu campioana României!

0
0

FC Argeș Basketball – U BT Cluj, astăzi, ora 19.30, FRB TV

Cu cinci victorii obținute în primele șase meciuri disputate în TOP 10, baschetbaliștii piteșteni primesc vizita campioanei României, U BT Cluj-Napoca, în penultimul meci pe teren propriu al sezonului regulat. Partida dintre locul 3 și locul 1 are loc astăzi, de la ora 19:30, la Pitești Arena.

Forma impresionantă arătată de vulturii alb-violet, pusă în fața unei forțe a baschetului european, alături de o Arenă neîncăpătoare la ultimele meciuri, anunță o seară de excepție! Campioana țării tocmai a încheiat participarea în EuroCup, în sferturile de finală. U BT are peste 30 de meciuri consecutive câștigate în campionatul intern și vine la Pitești cu un lot extrem de valoros.

Înaintea acestei întâlniri, FC Argeș Basketball ocupă locul 3, cu 23 de puncte, adunate în 14 etape, iar UBT Cluj se situează pe locul 1, cu 28 de puncte. După victoria cu Corona Brașov, din runda precedentă, piteștenii vor să demonstreze că se pot bate de la egal la egal și cu echipele cu pretenții la câștigarea trofeului. 

Biletele sunt disponibile pe www.biletesmart.ro/pitesti, dar și la Casieria Arenei. Confruntarea dintre argeșeni și ardeleni va fi transmisă în direct de FRB TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.